Shared website hosting with bluehost review company. Find low priced cheap hosting online.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο κ. Τεντόμα Χρήστο

Εκτύπωση
Τελευταία Ενημέρωση στις 28 Φεβρουαρίου 2022 Εμφανίσεις: 816

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του 9ου ΕΠΑΛ Αθηνών και του Διευθυντή,

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ουσιαστική συμβολή του αντιδημάρχου Αθηναίων κ. Τεντόμα Χρήστου στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μαθητών και διδασκόντων του σχολείου μας, μέσω του εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου αυτού.


Η τοποθέτηση χλοοτάπητα, ο καλλωπισμός των δένδρων και οι εν γένει εργασίες, στις οποίες προέβησαν τα συνεργεία του δήμου, συμβάλει στη βελτίωση της υγιεινής των χώρων διδασκαλίας και αναψυχής του σχολείου μας, δημιουργώντας έτσι ένα περιβάλλον ιδανικό, μέσα στο οποίο οι μαθητές μας μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και την συνολική τους προσωπικότητα.


Τέτοιες δράσεις εκ μέρους των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δίνουν έναν αέρα ανανέωσης, ενώ ταυτόχρονα ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσουμε το λειτούργημά μας με νέα διάθεση.

Παράλληλα, ευελπιστούμε και στην περαιτέρω υλοποίηση των αιτημάτων που έχουν ήδη κατατεθεί και στη Διεύθυνση Κτιριακών Υποδομών, προς ολοκλήρωση της ανάπλασης του συνόλου των κτιριακών υποδομών του σχολείου μας.


Βέβαιοι ότι θα σας βρίσκουμε πάντοτε συμπαραστάτες και αρωγούς, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

 foto1

Κατασκευή και επιμέλεια Ιστοσελίδας
μέχρι και τη σχολ. χρονιά 2022-2023: Καραγεωργος Π.
Joomla 1.7 Templates designed by college jacken
Επισκέπτες από 01/01/2021 :Μετρητής επισκεπτών